Ik ben Suzanne Knol, moeder van twee dochters en ik woon in de Stad van de Zon in Heerhugowaard. Met de start van mijn eigen psychologiepraktijk aan huis gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. In 2002 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de VU in Amsterdam. Sindsdien werk ik met veel plezier in de kinder- en jeugdpsychiatrie in de regio Alkmaar. In 2017 heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog Kind & Jeugd afgerond en momenteel werk ik voornamelijk met kinderen en adolescenten met o.a. trauma gerelateerde klachten en/of eetstoornissen.

Werken met kinderen, adolescenten en belangrijke anderen in hun omgeving is nog altijd mijn passie. Voor mij is het belangrijk om een positieve werkrelatie op te bouwen waarin je mag zijn wie je bent en je veilig voelt om te delen wat je klachten zijn. Ik ben er op gericht op samen te kijken waar je klachten vandaan komen en deze te begrijpen en te kijken hoe je weer met vertrouwen in jezelf en je omgeving verder kan.

Ik blijf het bijzonder waardevol vinden om te zien hoe kinderen, adolescenten en hun ouders steeds meer in hun eigen kracht komen te staan en kunnen herstellen van hun klachten.

Als ik mijzelf zou moeten omschrijven dan ben ik iemand die luistert met  oprechte aandacht en nieuwsgierig naar de gedachten en gevoelens van de ander. Daarnaast ben ik een doorzetter en heb ik veel vertrouwen in jouw herstel.

Hebben jij of je ouders nog vragen?
Stel ze gerust!