Vergoeding en Tarieven

Sinds 1 januari 2015 is de zorg voor cliënten tot 18 jaar overgeheveld naar de gemeenten. Dit betekent dat niet de zorgverzekeraar, maar de gemeente de behandeling betaalt voor cliënten onder de 18 jaar. De eisen voor vergoeding zijn vooralsnog hetzelfde gebleven. Er is een verwijsbrief van de huisarts, een medisch specialist of de gemeente nodig.

Psychologiepraktijk Stad van de Zon heeft een contract met de gemeente Alkmaar, Dijk & Waard , Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. Psychologiepraktijk Stad van de Zon heeft geen contracten met zorgverzekeraars. 

Mocht je niet in aanmerking komen voor vergoeding of wil je de behandeling zelf betalen dan hanteer ik een tarief van 95 euro per behandeling.

Afspraken afzeggen

Bij verhindering graag de afspraken afzeggen.

Als je niet op een afspraak kunt komen, dien je dit uiterlijk 24 uur van tevoren door te geven.
Afzeggen kan telefonisch op 06-14429401 of via de mail: info@ppstadvandezon.zorgring.nl

Doe je dit niet, dan breng ik je hiervoor €45 in rekening. De rekening wordt niet vergoed door de gemeente of verzekeraar.

Wachttijd

De actuele wachttijd voor
intake en behandeling vind je hier.

k

Klachten

Ik hoor graag jouw ervaringen, ook als die niet positief of naar wens zijn.
Dit is mede waarom ik regelmatig de geboden hulp met je evalueer en we bij kunnen stellen waar nodig.
Ik hoor ook graag van je wat er beter kan.

Mocht je het gevoel hebben dat je onzorgvuldig of verkeerd bent behandeld, dan hoop ik dat we daar samen uit kunnen komen.

Het is ook mogelijk hierbij de klachtenfunctionaris van de NVGzP in te schakelen, want Psychologiepraktijk Stad van de Zon is bij deze klachtenregeling aangesloten.
De klachtenfunctionaris is te bereiken via klachten@nvgzp.nl.

Meer informatie over de klachtenregeling is hier te vinden.